Kymmenen suomalaista Euroopan lupaavimpien yritysten listalle

15.04.2014

Kasvuyrityksiä listaava amerikkalainen mediayhtiö Red Herring on nostanut kymmenen suomalaisyritystä lupaavimpien eurooppalaisten startupien listalle.

Arviointiperusteena Europe Top 100 -listalle pääsylle käytettiin muun muassa yritysten kasvuvauhtia, teknologista innovatiivisuutta, johdon toimintakykyä, liiketoimintastrategiaa ja markkina-asemaa. Kaikkiaan kriteerejä oli yli kaksikymmentä.

Listalle nousivat ohjelmistoyritykset AppGyver, Codership, Piceasoft ja Hibox Systems. Niiden lisäksi siellä ovat sijoitusyhtiö Invesdor, sairaanhoitovälineitä valmistava Nexstim, viihde- ja mediayhtiö SingOn, markkinoinnin automaatioon erikoistunut SN4Mobile, cleantech-yhtiö Tespack ja led-valaisimia valmistava Valopaa Ltd.

Red Herring on maailman johtavia teknologiaan, innovaatioihin ja pääomasijoittamiseen erikoistuneita julkaisuja. Se järjestää joka vuosi eri maanosissa Top 100 -kilpailun, jonka tarkoituksena on nostaa esille ja palkita alueen kaikkein kiinnostavimmat startup-yritykset.

Red Herringillä on painoarvoa, sillä se on aikanaan onnistunut arvaamaan esimerkiksi Googlen, Skypen ja Facebookin nousun.

www.redherring.com