Mitä luonteenpiirteitä on suomalaisella yrittäjällä? Vastaa tutkimukseen!

Kansallisella yrittäjäluonnetutkimuksella kartoitetaan suomalaisten yrittäjäluonteenpiirteitä. Kyselyyn ovat tervetulleita vastaamaan kaikki täysi-ikäiset Suomessa asuvat henkilöt – yhteyttä yrittäjiin tai yrittäjyyteen ei tarvita.

Vastaathan tutkimukseen yhtä lailla, jos olet yrittäjä, pohdit yrittäjäksi ryhtymistä, olet alkamassa yrittäjäksi, toimit yrittäjänä tai olet joskus toiminut. Tutkimuksessa halutaan kuulla mahdollisimman laajan joukon näkemyksiä ja ajatuksia yrittäjyydestä ja yrittäjämäisyydestä.

Tietoa kerätään valtakunnallisesti. Vastaavaa tutkimusta ei ole aiemmin tehty Suomessa ja tutkimus on ainutlaatuinen myös kansainvälisesti. Tutkimus on akateeminen eikä sido vastaajia.

Kerättävä tieto auttaa luonnehtimaan erilaisia yrittäjiä ja heidän yrityksiään. Tiedolla pyritään tukemaan sekä yrittäjänä toimivia että yrittäjyyttä suunnittelevia sekä parantamaan yrittäjille suunnattuja palveluja, kuten koulutusta ja tiedotusta. Tutkimustiedon valossa voidaan myös terävöittää erilaisia yrittäjyyden ja yrittäjyyteen kannustavia toimenpiteitä.

Vastaaminen tapahtuu nimettömästi ja luottamuksellisesti. Tulokset raportoidaan tilastollisina yhteenvetoina, joista ei voi tunnistaa yksittäisiä vastauksia.

Vastanneita palkitaan kiitokseksi: halukkaiden on mahdollista saada yhteenveto tutkimuksen tuloksista ja osallistua arpajaisiin, joissa on palkintoina mm. Taivas + Helvetti -yrittäjyyskirjoja. EK tiedottaa tuloksista tutkimuksen valmistuttua.

  • Pääset vastaamaan tutkimukseen tästä:
    www.yrittajatutkimus.fi
    Jos linkki ei aukea, kopioi osoite selaimen osoiteriville.

Tule viemään suomalaista yrittäjyyttä yhdessä eteenpäin!

Yhteistyössä ovat mukana Akava, Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa, Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Elo, Nordea Pankki, OP, Perheyritysten liitto, Suomalaisen Työn Liitto, Suomen Ekonomit, Suomen Uusyrityskeskukset ry, Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa, Suomen Yrittäjät ja Taivas + Helvetti