Pk-yritys, kerro viestisi maailmalle helposti!

31.10.2013

Finnfacts tekee suomalaista osaamista tunnetuksi järjestämällä muun muassa kansainvälisiä mediavierailuja suomalaisiin pk-yrityksiin. Uutisvinkit ovat tervetulleita puolestaan Good News from Finland -sivustolle.

Palvelut sopivat erityisesti kansainvälisillä markkinoilla toimiville tai niille tähtääville pk-yrityksille. Finnfactsin vahvuuksia ovat kansainvälisen mediakentän tuntemus ja kokemus ulkomaisen median kanssa työskentelystä.

  • Kansainvälinen mediavierailu (MediaMeet) on ulkomaisille toimittajille räätälöity vierailu, jolla esitellään suomalaista osaamista ja yrityksiä. Toimittajia voi olla mukana yhdestä tai useammasta maasta. Viime vuonna Suomessa vieraili Finnfactsin avustamana 169 toimittajaa 19 maasta, eniten Venäjältä, Kiinasta ja Isosta-Britanniasta.
  • Kansainvälinen toimittajatapaaminen (MediaMingle) on räätälöity tilaisuus, jossa yritys voi tavata kohdemaansa toimittajia esimerkiksi lehdistötilaisuudessa tai uuden johdon esittelyllä. Palvelu on tarjolla Venäjällä, Kiinassa, Intiassa, Japanissa ja valikoiduissa Euroopan maissa. Tapaaminen voidaan järjestää yhdelle tai useammalle yritykselle.
  • Kansainvälinen tiedotejakelupalvelu (MediaMessage) on nopea tapa kertoa yrityksen uutinen kansainväliselle medialle. Finnfactsilla on käytössään maailmanlaajuinen mediatietokanta ja kansainväliset toimittajakontaktit.
  • Koulutus kansainvälisen median kohtaamiseen (MediaMeet Training) on valmennuspäivä liike-elämän ammattilaisille. Se tarjoaa käytännön vinkkejä yrityksen vakuuttavaan ja mielenkiintoiseen esittelyyn.

Kysy lisää Finnfactsin johtajalta Markus Kokolta, puh. 040 730 0199, sähköposti: markus.kokko(at)tat.fi

Hyviä uutisia Suomesta – lähetä juttuvinkki

Good News from Finland -uutissivusto nostaa esille myönteisiä ja kansainvälisesti kiinnostavia uutisia, innovaatioita, ilmiöitä ja tapahtumia Suomesta. Uutisia kerrotaan arkipäivisin englanniksi, suomeksi, venäjäksi ja kiinaksi. Sivustolla vierailee kuukausittain yli 30 000 kävijää.

Sopivia uutisaiheita ovat esimerkiksi suomalaisten yritysten solmimat kansainväliset kaupat, uudet aluevaltaukset sekä maailmanlaajuisesti ainutlaatuiset innovaatiot.

Lähetä juttuvinkkisi Good News from Finlandin uutisvinkkisivulta tai sähköpostilla: uutisvinkki(at)goodnewsfinland.fi

 
Lue lisää:
www.finnfacts.fi
www.goodnewsfinland.fi