Siiri Mäkinen EK:n viestinnän harjoittelijaksi

23.08.2023

Siiri Mäkinen aloitti Elinkeinoelämän keskusliitossa viestinnän harjoittelijana 16.8.2023. Mäkinen tulee noin yhdeksän kuukautta kestävän harjoittelunsa aikana avustamaan viestintätiimiä ja muitakin EK:laisia monipuolisesti erilaisissa viestinnän tehtävissä.

Mäkinen on vastavalmistunut kandidaatti Helsingin yliopistosta. Hän opiskelee pääaineenaan viestintää, ja hänen sivuaineensa koostuu monitieteellisistä Venäjän opinnoista ja politiikan ja organisaatioiden tutkimuksesta. Hän on aiemmin tehnyt korkeakouluharjoittelun Yhdysvaltojen suurlähetystössä poliittisella ja taloudellisella osastolla.

”Tulevassa harjoittelussa olen erityisen innoissani siitä, että se on hieman pidempi kuin harjoittelujaksot yleensä ovat. Tämä mahdollistaa aivan erilaisen kehityskaaren ja sen, että harjoittelusta varmasti jää käteen hyödyllisiä taitoja”, Mäkinen pohtii.

”On ilo tarjota harjoittelupaikka viestinnän opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle. Hän saa meiltä kattavan käytännön kokemuksen organisaatioviestinnästä, vaikuttamisesta ja tietenkin elinkeinoelämän keskeisistä kysymyksistä. Me taas saamme tuoreita näkemyksiä ja ajatuksia, kun kehitämme omaa viestintäämme jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä”, EK:n viestintäjohtaja Nora Elers toteaa.

Tervetuloa EK:hon Siiri!