Skolkovon kasvuyritystapahtuma kokoaa isot ja pienet yritykset 2.–3.6.2015

23.01.2015

Jos olet kiinnostunut uusista innovaatioista, suurista markkinoista, startupien kasvusta ja Suomen kansainvälistämisestä, tämä kutsu on tarkoitettu juuri sinulle.

Venäjän laajin kasvuyritystapahtuma järjestetään kolmatta kertaa Skolkovossa (2.–3.6.2015). StartupVillage kokoaa Moskovaan reilut 10.000 yrittäjää, sijoittajaa ja teknologiaihmistä, ja luo mahdollisuuden verkottua ja löytää yhteistyökumppaneita uudella markkinalla.

StartupVillage ja Skolkovo ovat tehneet aktiivista yhteistyötä jo vuosia Suomen ja erityisesti Tekesin ja SLUSHin kanssa. Kaikki tämä antaa suomalaisille erinomaisen mahdollisuuden rakentaa uutta liiketoimintaa ja suhteita uuteen yrittäjäsukupolveen. Startupeille tilaisuus antaa mahdollisuuden kisata todella kansainvälisessä seurassa ja hakea kontakteja uuteen markkinaan. Muille yrityksille ja sijoittajille tarjolla on uusia teknologioita ja yhteistyökumppaneita.

Skolkovon Startup Foundation tarjoaa Pekka A. Viljakaisen aloitteesta yrityksille mahdollisuutta osallistua tapahtumaan yhteisellä tilauslennolla (Finnair).  Ennakkoilmoittautuminen on jo käynnistynyt ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: www.aii.fi/startupvillage

Kauppalehdessä tiistaina 27.1. julkaistava avoin kutsu