Varaa paikkasi: Taivas+Helvetti huipentuu Helsingissä 3.12.

21.11.2014

Syksyn kiertue huipentuu Helsinkiin, jossa tapahtuman konsepti on muutettu uuteen uskoon. Fokus on vuodessa 2015 ja verkottumisessa. EK:lla on oma kiintiö tapahtumaan, joten ilmoittaudu pikaisesti!

Helsingin tapahtumassa katseet suunnataan vuoteen 2015 ja uusiin entistä kunnianhimoisempiin hankkeisiin. Aikaisempiin tilaisuuksiin verrattuna konsepti on uudistettu täysin. Tässä after work -tapahtumassa panostetaan erityisesti paikallaolijoiden verkottamiseen. Pääosassa ovat yhä tulisieluiset yrittäjät ja heidän tarinansa.

Helsingin after work -tapahtuma järjestetään ke 3.12. klo 16.30 PwC’s Most Valuable Entrepreneur 2014 -voittajan Evon Söderlundin perustamassa Tapahtumahotelli Huoneessa (Länsisatamankatu 16, 00180 Helsinki) ja se kestää noin kolme tuntia.

EK:lla on oma kiintiö tapahtumaan. Ilmoittaudu pikaisesti 3.12. Helsinkiin.

 

Taivas+Helvetti-ilmiö on syntynyt sarjayrittäjä Mika Mäkeläisen halusta muuttaa suomalaista yrittäjyyskeskustelua sekä tuoda esiin ilon, asenteen ja tekemisen merkitys menestymisessä. Tavoitteena on paitsi tuoda eri alojen yrittäjiä yhteen, myös tavoittaa 60 000 nuorta.

Jos et pääse tilaisuuksiin paikalle, pääset tunnelmaan mukaan hankkimalla uusimman Taivas+Helvetti-kirjan (www.taivasjahelvetti.fi). Myynti tapahtuu jälleen 1+1-periaatteella: jokaista ostettua kirjaa kohden välitetään kirja myös koulunsa päättävälle nuorelle.

Taivas+Helvetti-kiertueen kumppaneina ovat EK:n ohella Pwc, LähiTapiola ja Elo.