Yritys, hyödynnä EEN-verkostoa ulkomaisen kumppanin löytämiseen

26.02.2015

Enterprise Europe Network (EEN) auttaa erityisesti pk-yrityksiä löytämään yhteistyökumppaneita kaupalliseen, teknologiseen tai tutkimusyhteistyöhön.

Maksuton palvelu täydentää Finpron ja koko Team Finlandin tarjoamia kansainvälistymispalveluja. Verkosto auttaa ja neuvoo yrityksiä myös EU-ohjelmien rahoitusmahdollisuuksista ja lainsäädännöstä.

Yrityksiä palvelee noin 3 000 EEN-asiantuntijaa yli 50 maassa. Lisäksi käytössä on 10 000 yrityskontaktia sisältävä tietokanta, johon on koottu liiketoimintamahdollisuuksia ja partneruuksia etsiviä tahoja.

Suomessa EEN-verkostoa on koordinoinut tämän vuoden alusta Finpro. Sen nykyiset pk-yrityksille tarjoamat kansainvälistymispalvelut vahvistuvat verkoston myötä erityisesti EU-ohjelmien, -rahoituksen ja – lainsäädännön tuntemuksella.

Finpron koordinoimia palveluja tarjoavat Euroopan komission ja TEMin tuella yhteistyössä Finpro, Helsingin Seudun Kauppakamari sekä Turku Science Park. Suomessa verkoston asiantuntijoita on Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella ja Mikkelissä.

Lue lisää EEN-verkostosta Finpron sivuilta

Lisätietoja:
EEN-tiimin vetäjä Markus Ranne, Finpro, puh. 040 343 3453, markus.ranne(at)finpro.fi