Johanna Linna

Asiantuntija

050 479 4019

Töissä

Toimin asiantuntijana EK:n yrityslainsäädäntö-tiimissä, vastuullani on erityisesti mm. avoimuus- ja ilmoittajansuojasääntely, aineettomat oikeudet sekä maksukyvyttömyysmenettelyt. Yrittäjänä ja eri kokoisten ja eri toimialoilla toimivien yritysten kanssa toimineena haluan olla osaltani vaikuttamassa siihen, että yrityksiä koskeva lainsäädäntö Suomessa on kannustavaa, kilpailukykyistä ja ennakoitavaa.

Vapaalla

Rakastan luontoa ja luonnossa liikkumista. Olen aina valmiina kokeilemaan uusia lajeja ja harrastuksia, jotka jotenkin liittyvät luonnossa tekemiseen. Erityisen lähellä sydäntäni on Lappi, jonne suuntaamme perheen kanssa aina tilaisuuden tullen hiihtämään, laskettelemaan, vaeltamaan tai maastopyöräilemään. Kesäisin minut voi löytää myös saaristosta veneilemästä.

Ensimmäinen työpaikkani

Olen aloittanut työurani herneen myyjänä Salon torilla. Se oli paitsi hauskaa, myös erittäin opettavaista. Herneet viljeltiin perheemme maatilalla, poimin ne itse ja myin suoraan torilla. Torilla näki pienoiskoossa, miten markkina toimii. Jälkeenpäin ajateltuna se olikin loistava yrittäjyyskoulu.