Karoliina Rasi

Töissä

Olen töissä EU-asiantuntijana EK:n Brysselin toimistossa ja seuraan jäseniemme puolesta mm. tutkimus ja innovaatiot-, digitalisaatio-, kiertotalous-, energia-, ilmasto- sekä työelämäasioita. Edunvalvojana olen elementissäni ja teen sitä, mihin minulla on paloa. Työssäni tärkeintä on EU-päätöksentekoprosessin ymmärtäminen, sen kannalta tärkeiden kontaktien löytäminen ja ylläpitäminen sekä EU-lainsäädäntöön vaikuttaminen jäseniemme etujen mukaisesti.

Vapaalla

Vapaalla lähes kymmenen vuotta kului jonkun jalkapallokentän laidalla vanhempien huutosakeissa kaksospoikieni pelejä seuratessa. Jalkapallon ja kaikenlaisen urheilun seuraamisen lisäksi olen aina ollut ”ikiliikkuja”, ja harrastan kuntoilumielessä lenkkeilyä, kuntopiiriä, pilatesta, joogaa ja luonnossa retkeilyä sekä talvella hiihtoa ja laskettelua. Rakastan myös lukemista, historiaa ja politiikkaa ja vaikutan Brysselin Marttojen hallituksessa.

Ensimmäinen työpaikkani

Ensimmäinen työpaikkani 16-vuotiaana oli Helsingissä Valintatalon kassalla. Olin ylpeä työpaikastani ja myyjänurani jatkui myöhemmin seitsemän vuoden ajan Tampereen Stockmannilla kaikki opiskeluvuosieni lomat.