Päivi Wood

Työssä

Laaja tehtäväkenttä Elinkeinoelämän EU-asioiden parissa on Brysselin paluumuuttajalle napakymppi. Työkokemus EU-jäsenmaista koostuvassa neuvostosta ja Euroopan komissiosta antaa vankan pohjan EU-koneistosta ja päätöksentekojärjestelmästä sekä siitä, miten vaikuttamistyötä kannattaa tehdä. Haluan olla aktiivisesti tekemässä työtä Suomen ja suomalaisten yritysten puolesta. Hyvin monet yritysten toimintaympäristöä muokkaavat tekijät juontavat juurensa Brysseliin, hyville ratkaisuehdotuksille on aina tilaa EU-tasolla. Kaiken keskipisteessä on eurooppalainen yhteistyö, myös vaikeina aikoina.

Vapaalla

Kuljetan, kannustan ja kustannan jälkikasvua harrastuksissa iltaisin ja viikonloppuisin. Olen ikiliikkuja, lähimpänä sydäntä tennis, juoksu ja uinti. Viimeisempänä villityksenä nöyrtymisen jalon taidon harjoitteleminen golfkentillä. Liikunnan lisäksi saan virtaa puuhastelusta valokuvauksen ja lukemisen parissa.

Ensimmäinen työpaikkani

Puistotyöntekijänä Jyväskylässä. Haravointi, kitkeminen ja risujen raahaaminen. Hyvät eväät pelastivat sateisetkin päivät raikkaassa ulkoilmassa.

Kirjoitukseni

Päivi Wood: Vahvistetaan EU:n strategista kilpailukykyä

Vihreän siirtymän edistäminen, kärkiteknologioihin panostaminen, innovaatiojohtajuus sekä rahoituksen viisas kohdentaminen hankkeiden paremmuuden perusteella. Siinä keinoja...
29.05.2024