IPR-seminaari Oulu

IPR-seminaarit on suunnattu erityisesti pk-yrityksille, mutta ne ovat hyödyllisiä kaikille asiasta kiinnostuneille. Seminaareja järjestetään yhteistyössä ELY-keskusten, Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n, Keskuskauppakamarin ja Suomen Yrittäjien kanssa. Seminaarit ovat maksuttomia.

IPR:llä (Intellectual Property Rights) suojaat yrityksesi aineettoman omaisuuden, varmistat oikeutesi ja lisäät tuotteesi arvoa. IPR muodostuu tekijänoikeudesta ja teollisoikeuksista, kuten patentti, tavaramerkki ja mallisuoja.

Seminaareissamme sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla lisää siitä, mitä nämä oikeudet tarkoittavat ja miten niitä voi hyödyntää käytännön liiketoiminnassa.

Paikka tarkentuu myöhemmin.

IPR-teemaklinikka
Päivän päätteeksi on mahdollista varata henkilökohtainen tapaaminen Juha Vuorelan tai Olli Ilmarisen kanssa. Asiakkaat tapaamisiin valitaan ilmoittautumisen yhteydessä tehtävän kirjallisen pitchauksen perusteella. Lisätietoa asiantuntijatapaamisten ajanvarauksesta toimitetaan henkilökohtaisesti kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen henkilökohtaiseen tapaamiseen on sitova. Voit myös ilman ajanvarausta keskustella Tekesin / ELY-keskuksen asiantuntijan kanssa.

Ohjelma ja ilmoittautuminen täältä 

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 Tilaisuuden avaus
9.10 IPR: mitä se tarkoittaa?
9.25 Teollisoikeudet (patentit, tavaramerkit ja mallisuoja) liiketoiminnassa
9.55 Tekijänoikeudet liiketoiminnassa
10.25 Tauko
10.40 IPR ja sen hallinta: käytännön esimerkkejä
11.10 Miten pk-yritys voi hyödyntää IPR:ää?
11.40 Innovaatioseteli – Tekesin uusi palvelutuote pk-yrityksille
11.55 Alueelliset palvelut pk-yrityksille IPR-asioissa
12.15 Tilaisuus päättyy
12.45 Ennakkoon varatut asiantuntijatapaamiset alkavat
16.00 Ennakkoon varatut asiantuntijatapaamiset päättyvät