Osa-aikaiset-, määräaikaiset- ja vuokratyösuhteet

Kurssilla käsitellään mm. määrä- ja osa-aikaisia työsopimuksia, ns. nollasopimuksia sekä vuokratyövoiman käyttöä.

Lisäksi esitellään oikeuskäytännön valossa ne perusteet, joiden nojalla työnantaja voi tehdä määräaikaisen työsopimuksen. Kurssilla on esillä myös tilanteet, joissa useita määräaikaisia työsopimuksia sovitaan peräkkäin. Kurssilla käsitellään edellytyksiä, joiden vallitessa tällaiset ketjutetut määräaikaiset työsopimukset voivat muodostaa toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen.

Kurssilla käsitellään osa-aikaisiin työsopimuksiin liittyviä kysymyksiä. Myös ns. nollasopimukset ovat kurssin aiheena. Osa-aikaiseen työsopimukseen liittyy työnantajan velvollisuus tarjota lisätyötä, ja vastaavasti työntekijän kanssa voidaan sopia velvollisuudesta vastaanottaa lisätyötä.

Vuokratyötä käytetään tyypillisesti sijaisuuksiin ja muihin tilapäisiin työvoiman tarpeisiin. Kurssilla otetaan esille vuokratyövoiman käyttöön liittyviä kysymyksiä käyttäjäyrityksen näkökulmasta, muun muassa vastuun jakautuminen vuokratyöyrityksen ja käyttäjäyrityksen kesken.

 Päivän tarkempi ohjelma tästä

Luennoitsijana toimii Työsuhdejuristit Oy:n toimitusjohtaja Santtu Niemi.

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä…

 

Voit osallistua myös webinaarin kautta – helppoa ja vaivatonta!

Voit osallistua kurssille helposti nyt myös live-webinaarin kautta, jolloin näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kyseessä on live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Osallistuaksesi tarvitset ainoastaan tietokoneen sekä nettiyhteyden. Osallistuminen tapahtuu etukäteen toimitetun linkin kautta vaivattomasti ja nopeasti!


Yhteydenotot