Uutta työoikeudesta 2019

Koulutustilaisuudessa selostetaan ajankohtaisia työoikeudellisia lainsäädäntöhankkeita, tulkintoja ja oikeustapauksia käytännönläheisesti.

Vuosilomalaki muuttuu huhtikuun 2019 alusta siten, että työntekijä ansaitsee vuosilomaa työkyvyttömyyden ajalta entistä enemmän. Toinen keskeinen, vuoden 2019 aikana voimaan tuleva muutos on, että työntekijän henkilöön liittyvän irtisanomisperusteen arvioinnissa korostuu jatkossa työnantajan palveluksessa olevien työntekijöiden lukumäärä. Muutoksen tarkoituksena on alentaa pienten työnantajien työllistämiskynnystä.  Vuoden 2020 alussa on tulossa voimaan uusi työaikalaki, jonka pääkohdat ja keskeisimmät muutokset käsitellään kurssilla.

Kurssilla luodaan myös katsaus vireillä oleviin työlainsäädäntöhankkeisiin (kilpailukiellot, palkka-avoimuus ja yhteistoimintalain kokonaisuudistus) ja lisäksi käydään läpi tuoreinta oikeuskäytäntöä.

Tule kuuntelemaan työlainsäädännön tärkeistä muutoksista ja pelisäännöistä!

Kouluttaja:
Kurssin kouluttajana toimii asiantuntija Mika Kärkkäinen Elinkeinoelämän keskusliitto EK:sta.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä…

Olisiko webinaari sinulle parempi vaihtoehto?

Voit osallistua kurssille helposti nyt myös live-webinaarin kautta, jolloin näet ja kuulet ruudultasi luennoitsijan sekä paikan päällä esitettävän kuvamateriaalin. Kyseessä on live-tapahtuma, jolloin osallistujia on tilaisuudessa myös paikan päällä. Osallistuaksesi tarvitset ainoastaan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Osallistuminen tapahtuu etukäteen toimitetun linkin kautta vaivattomasti ja nopeasti.


Yhteydenotot