Yrittäjän päivä: Seuraavan sadan vuoden tekijät

Elinkeinoelämän keskusliitto EK isännöi Yrittäjän päivän päätapahtumaa ti 5.9.2017 Helsingissä Kulttuuritehdas Korjaamolla.

Itsenäisyyden juhlavuonna on erityinen syy juhlia yrittäjyyttä: satavuotias Suomi on monella tapaa yrittäjien työn tulosta. Yrittäjiä tarvitaan myös viemään Suomea tulevaisuuteen ja seuraavalle satavuotistaipaleelle.

Yrittäjän päivää vietetään tänä vuonna jo 20. kertaa! EK:n isännöimän pääjuhlan teemana on yrittäjyys Suomea uudistavana voimana. Tuomme esille yrittäjyyden monia kasvoja ja uusia ilmiöitä:

  • Miten yrittäjyys muuttuu? Miltä näyttävät seuraavan sadan vuoden tekijät? Mitä he voivat oppia nyky-Suomen rakentajilta?
  • Hallittua riskinottoa vai hullunrohkeutta? Pärjääkö Duudson-asenteella yrityselämässä?
  • Miten perheyrityksen mantteli siirtyy isältä pojalle? Entä millaiset yrittäjyyden eväät on saanut pakolaistaustaisen perheen tytär?
  • Miksi Suomi tarvitsee yritysten omistajia? Mikseivät pelkät yritykset riitä?

Keskustelua juontaa yrittäjä Anna Perho ja ohjelma laajenee päivän aikana myös YouTubeen. Tapahtuma on osa Suomi 100 -juhlavuotta.

Kutsuvierastilaisuuteen toivotaan eritoten järjestötoiminnassa aktiivisia yrittäjiä, yrittäjyyttä edistäviä tahoja sekä päättäjiä. Myös yrittäjyyttä vasta aloittelevat nuoret ovat lämpimästi tervetulleita – ota yhteyttä alla oleviin yhteyshenkilöihin, ellet jo saanut kutsua!

5.9. tapahtuu paljon muutakin – seuraa Yrittäjän päivän valmisteluja eri puolilla maata Facebookin kautta.

 


Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot: