No Bullsh*t! – vastuullisuuden tositapahtuma yritysjohdolle 3.9.

Uudistunut No Bullsh*t! 3.9.2024 kokoaa yritysjohtajat saman katon alle, luo elintärkeitä verkostoja ja yhteistyömahdollisuuksia kestävän kasvun tiellä. Tilaisuudessa nostetaan no bullsh*t-hengen mukaisesti kissa pöydälle, puhutaan avoimesti ja suoraan haasteista ja ennen kaikkea niiden ratkaisuista.

Useilla suomalaisilla yrityksillä on jo vastuullisuuden peruspalikat kasassa, mutta miten taotaan vastuullisuudesta kilpailuetua? Miten päästään vastuullisuudessa tasolle 2.0, jossa kestävä kasvu avaa liiketoimintamahdollisuuksia? Kestävän kehityksen haasteet ovat suuria, mutta niin ovat mahdollisuudetkin.

No Bullsh*t! -tapahtuman ohjelma koostuu inspiroivasta keynote -puheenvuorosta, käytännönläheisistä case-esimerkeistä, pyöreän pöydän keskusteluista ja yritysjohdon paneelikeskustelusta. Osallistujat saavat tilaisuudesta ideoita, inspiraatiota ja verkostoja kestävän kasvun vauhdittamiseen. Tavoitteena on kannustaa yrityksiä kestävään ja entistä vaikuttavampaan liiketoimintaan, jakamaan ajatuksiaan ja kokemuksiaan sekä auttaa solmimaan uusia kumppanuuksia. Sanat muuttuvat konkreettisiksi teoiksi No Bullsh*tin innoittamana.

Tapahtuma on suunnattu pienten ja keskisuurten yritysten johtajille, erityisesti hallituksen jäsenille, toimitusjohtajille ja johtoryhmäläisille.

Nähdään Helsingin Kulttuurikasarmilla 3.9.!

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu!

Tapahtuman tiedot

Ajankohta

03.09.2024

Sijainti

Kulttuurikasarmi