Kesätyö on tärkeä työntekijälle sekä organisaatiolle – EK:n kesätyöntekijät aloittivat

23.05.2022

EK:n uudet kesäharjoittelijat aloittivat kesätyönsä. Tänä kesänä EK:ssa työskentelee neljä kesätyöntekijää.

16.5.2022 Etelärannassa aloitti kolme kesäharjoittelijaa. Emma Pesu on viestinnän harjoittelija. Valtiotieteitä Helsingin yliopistossa opiskeleva Emma avustaa EK:n viestintää kaikilla osa-alueilla. Kesän aikana Emma suunnittelee ja toteuttaa etenkin sisältöä EK:n sosiaalisen median kanaviin.

Tšekistä kotoisin oleva Helena Drdlová työskentelee harjoittelijana EK:n kauppapolitiikan tiimissä. Hän opiskelee maailmanpolitiikkaa ja viestintää Helsingin yliopistossa. Kauppapolitiikan tiimissä hän työskentelee muun muassa alkavan Tšekin EU:n puheenjohtajuuskauden parissa.

Lauri Mäihäniemi työskentelee Työelämä-vastuualueella. Lauri työskentelee työlainsäädännön ja oikeuskäytännön parissa sekä tekee tes-neuvottelukierrosta koskevia selvityksiä. Taustaltaan hän on oikeustieteen kandidaatti Helsingin yliopistosta.

Kesäkuun alussa Yrityslainsäädännön tiimissä aloittaa puolen vuoden projektissa Kaarle Vuorinen. Kaarle on oikeustieteen maisterivaiheen opiskelija Helsingin yliopistossa. Hänen tehtävänään on selvittää sääntelystä johtuvia sisämarkkinaesteitä sekä digitalisaatioon ja datan liikkuvuuteen liittyvän lainsäädännön hallinnollista taakkaa ja sääntelyn kustannuksia.

”Kesätyökokemuksella on meille organisaationa sekä kesätyöntekijälle itselleen iso merkitys. Kesätyöntekijät pääsevät kerryttämään kokemusta erilaisista työtehtävistä ja me EK:ssa pääsemme oppimaan heiltä sekä kehittämään organisaatiotamme. Vastuullinen kesäduuni –kampanjan pääyhteistyökumppanina meidän on EK:na tärkeää toimia esimerkkinä ja tarjota nuorille hyviä kesätyökokemuksia”, EK:ssa HR-asioista vastaava johtaja Ilkka Oksala tiivistää.

Lämpimästi tervetuloa taloon Emma, Helena, Lauri ja Kaarle!