20 yritysjohtajan viesti päättäjille:

Suomen etu on tukea EU:n elpymispakettia

Euroopan unioni on taloutemme sekä turvallisuus- ja kauppapolitiikkamme tukijalka. Yli puolet viennistämme suuntautuu EU:hun. Tulevaisuutemme on vahvasti sidoksissa Euroopan pärjäämiseen. 20 yritysjohtajaa vetoaa maan päättäjiin.

Lue lisää
Blogista:

Suomen paikka ei ole EU:n ulkokehällä

Suomi ja suomalaiset tarvitsevat vakaata ja vahvaa Eurooppaa. Sen vuoksi on vain yksi perusteltavissa oleva vaihtoehto: eduskunta hyväksyy jo neuvotellun elpymispaketin, kirjoittaa Petri Vuorio

Lue blogi
Kehysriihi 2021:

Työllisyys­toimet jäivät vajaiksi – velkaantuminen jatkuu

Työllisyyspäätökset jäivät kehysriihessä auttamattoman vajaiksi ja paluu kehysraameihin siirtyy. Velkaantuminen syvenee entisestään ja uskottavuus hallituksen julkisen talouden linjaan horjuu.

Lue lisää
1 3
Tutkittua tietoa

Talouden tilannekuva

Seuraa talouden tilannekuvaa päivittyvillä graafeilla

Tutustu

Tutustu tavoitteisiimme

EK:n tavoitteena on rakentaa innostavaa ja vetovoimaista Suomea, jossa ihmisillä on töitä ja yrityksillä on mahdollisuus onnistua ja investoida. Suomalaisille on tärkeää, että yrityksemme menestyvät niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

Tutustu tavoitteisiimme:

Elinkeinoelämän keskusliitto EK

EK on suomalaisten yritysten merkittävin puolestapuhuja. Me EK:ssa rakennamme yhteiskuntaa, jossa suomalaiset yritykset menestyvät, tarjoavat ihmisille työtä ja rahoittavat hyvinvointiyhteiskuntaamme. Teemme työtä uudistuvan markkinatalouden puolesta.

Tavoitteenamme on vastuullinen työelämä, parhaat osaajat, kansainvälisesti kilpailukykyiset yritykset, vastuullinen markkinatalous sekä ilmastonratkaisujen edistäminen Suomessa ja EU:ssa. Me EK:ssa edustamme kahta kolmasosaa yksityisen alan työpaikoista, viennistä ja innovaatiotoiminnasta.

Mikä on EK? Katso avoimet työpaikat