Tuotteet ja palvelut jäsenille

Tulosta

Edunvalvonnan ohella EK tarjoaa jäsenyrityksilleen kursseja, verkkolomakkeita ja oikeusapua edulliseen jäsenhintaan. Lisäksi EK tuottaa jäsenyritystensä käyttöön laadukasta tutkimustietoa, tekee selvityksiä ja laatii tilastoja sekä ohjeistaa jäseniään yritystoimintaan ja elinkeinoelämään liittyvistä säädöksistä, muutoksista ja tapahtumista.

EK-Tieto Oy järjestää jäsenyrityksille koulutusta työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuusasioissa. Tarkempia tietoja kursseista löydät kurssikalenterista.

Verkkomilo on EK-Tiedon ylläpitämä lomakepalvelu, jossa on saatavilla noin 100 erilaista työsuhdelomaketta.

EK-Tieto Oy julkaisee ja myy henkilöstö- ja työsuhdeasioihin liittyviä kirjoja, oppaita ja lomakkeita. Niitä voit tilata Julkaisut-sivulta.

Työsuhdejuristit Oy avustaa EK:n jäsenyrityksiä työsuhderiidoissa. Lisätietoja palveluista löydät Oikeusapu-sivulta.

EK kerää jäsenyrityksiltään tietoja talouden ja työmarkkinoiden tilaan sekä niiden kehitykseen liittyvistä asioista edunvalvontatehtäviään varten. Lisätietoja, vastausohjeita sekä linkit vastauslomakkeisiin löydät Kyselyt yrityksille -osiosta.

EK:n jäsenpalveluihin kuuluu myös jäsenkirje, joka tarjoaa hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa jäsenyritysten toiminnan sekä liittoyhteisön edunvalvontatyön tueksi. Voit tilata jäsenkirjeen sähköpostiisi, jos työskentelet EK:n jäsenliittoon järjestäytyneessä yrityksessä tai yhteisössä. Myös EK:n liittoyhteisön henkilökunta voi tilata jäsenkirjeen.